Тийн певицата Сузанита остана само по бански на плажа. Старлетката реши да

...
Тийн певицата Сузанита остана само по бански на плажа. Старлетката реши да
Коментари Харесай

Сузанита си показа всичко

Тийн певицата Сузанита остана единствено по бански на плажа. Старлетката реши да не крие от почитателите си и да покаже всичко... татуирано по тялото й, научи HotArena.

Красавицата пусна провокативна фотография от плажа, на която за първи път почитателите видяха всички татуси по детската й дрънкулка, написа „ България през днешния ден ”. Тийн дивата, която в последно време е по-популярна с провокациите, в сравнение с с песните си, не пропусна да си направи реклама за следващ път.

Сузи театралничи върху кърпата на плажа, като предизвикателно е допряла пръст до напомпаните си устни. За грешката й с хиалурона призна даже татко й Орхан Мурад, който бе безапелационен, че тя няма да повтори опита повторно.

За татусите обаче фамилията й няма мнение и не й не разрешават да се рисува. Нито пък да ги демонстрира, даже да са на по-интимни места.

Феновете на певицата пък незабавно желаеха да узнаят какъв стих Сузи си е татуирала на бедрото, защото четири реда лирика заемат съвсем целия крайник на лолитката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР